Debrecen Hotels

Zsibis csapatépítő reggelivel lepte meg játékostársait Dzsudzsák Balázs

  2022 nov 05 / #debrecen
Google ads
Google ads

Dzsudzsák Balázs, a DVSC csapatkapitánya egy finom reggelire invitálta meg játékostársait és a stábot péntek reggel – látható a Loki TV adásában.

A Zsibogón, vagyis Debrecen ikonikus piacán megejtett csapatépítő láthatóan jó hangulatban telt, fogyott a sajtos-tejfölös lángos, a kolbászos rántotta, no meg a jó öreg üvegpoharas kávé is.

Kiesési rangadó következik

A Loki vasárnap a Vasas otthonában (15.15, tv: M4 Sport) próbál szerencsét, Blagojevic vezetőedző ezúttal okos és türelmes játékot vár legénységétől. Mint a dvsc.hu-nak elmondta, egyenlő esélyekkel indul a két csapat.

A legfontosabb, hogy a saját teljesítményünkre koncentráljunk és legyünk következetesek. Ha ez sikerül, akkor azt hiszem, tudunk majd úgy játszani, mint ahogyan a Kecskemét ellen a második félidőben. Ahhoz hasonló teljesítményt várok a csapatomtól. Mindenki kemény ellenfélnek számít, hiszen a tabella alján helyezkedő csapattól csak két pontnyira vagyunk, miközben egy pont választ el minket az ötödik helytől. Elképesztő helyzet, ezért okosnak és türelmesnek kell lennünk, valamint megpróbálni a tőlünk telhető legmagasabb színvonalat hozni a pályán

fogalmazott a DVSC vezetőedzője.

A meccs pikantériája, hogy a Vasast jelenleg az a Kondás Elemér irányítja, akit másfél éve menesztettek a Loki kispadjáról.