Debrecen Hotels

Volt, hogy vezetett, de végül három góllal kapott ki a DEAC a Vecsési SE otthonában

  2021 nov 20 / #debrecen
Google ads
Google ads

Bő tíz perccel a meccs vége előtt még vezetett a DEAC, de végül három góllal kikapott a debreceni csapat a Vecsési SE otthonában a kézilabda NB I/B 9. fordulójában – olvasható a deac.hu-n.
Jól kezdte a mérkőzést a debreceni alakulat. A 4. percben már 3-0-ta vezettek, ám ezt azonban gyorsan ledolgozták a hazaiak, és a 11. percben már náluk volt az előny. Szoros volt a mérkőzés, egyik csapat sem tudott nagyobb előnyt szerezni, a félidőben 16-15 volt az állás a Vecsés javára.

A második félidőben is erős küzdelem zajlott a pályán. A mérkőzés egy szakaszán elkapta a Debrecen a fonalat, és ellépett három góllal. Gidai Máté minden kapura lövése eredménnyel zárult, míg a túloldalon Antal Levente okozott gondot a DEAC védelmének. Az 56. percben még döntetlen volt az állás, a végét azonban nem bírta a DEAC, fordítottak a hazaiak, és onnantól már nem engedték ki a kezükből a meccset, 39-36-ra megnyerték a találkozót.

NB I/B, 9. forduló
Vecsési SE – DEAC 39-36 (16-15)

Városi Sportcsarnok Üllő. Vezette: Sándor Gy., Szabó B.
DEAC: Mándi 1, Boros 1, Maródi – Hornyák 1, Mucza 7, Mórucz, Bíró Á. 5, István P. 1, Kathi, Gidai 11, Péter D., Illés 5, Szolnoki, Pethő 2, Dobos 1, Tóth M. 1

Kiállítások: 16, ill. 10 perc
Hétméteresek: 5/5, ill. 4/5