Debrecen Hotels

Volt, hogy hajléktalanként élt Emilio

  2022 szept 09 / #debrecen
Google ads
Google ads

A ma már sikeres és gazdag énekes a mélyszegénységből tört ki. Sokszor éhezett, de olyan időszaka is volt, amikor hajléktalanként élt.

Szülei válása után nagyon rossz anyagi körülmények közé került Emilio és családja, és akárhogy próbálkozott, sokáig nem sikert kitörnie ebből.

Hiába próbálkoztam, játszottam különböző bárokban, nem tudtam magam eltartani, és volt idő, hogy hajléktalan lettem. Akkor írtam meg a Ne nézz vissza rám! című slágeremet, amit 2002-ben kiadtam

– mesélte a Blikknek Emilio. A dal megváltoztatta az életét, ismertté vált és hirtelen rengeteg pénzhez jutott, amivel sokáig nem tudott jól bánni. Elvakította a siker és a csillogás.

Annyit éheztem, nélkülöztem, hogy akkor mindent be akartam pótolni. Folyamatosan a legjobb éttermekben ettem  – ami meg is látszódott rajtam –, vásároltam, buliztam, és a csajokra meg a barátaimra költöttem minden pénzem. Az első fizetésemből mindegyikőjüket meghívtam enni, majd egy márkás boltba, és vettem nekik sportcipőt

– emlékezett vissza a régi időkre Emilio, aki mindent meg akart adni azoknak az embereknek, akikkel együtt élte át a nyomort. Szerinte több tíz-, sőt, lehet, hogy százmilliót is elszórt abban az időszakban. Nagyon sok pénzt keresett, de addig, amíg meg nem ismerte feleségét, Tinát, nem tudott félrakni egy vasat sem. Mellett viszont lenyugodott, tervezni kezdte a jövőt és Tinának köszönhetően azt is megtanulta, hogyan kell spórolni. Azóta is kényelmesen élnek, nincsenek anyagi problémáik.