Debrecen Hotels

Vitray Tamás súlyos balesete Budapesten – Az Audi villanyoszlopnak csapódott, saját Volvójának kereke pedig kiszakadt

  2021 febr 17 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Budapestkornyeke.hu beszámolójából kiderült, hogy kedden 11 óra 40 perc körül Budapesten, a VI. kerületben, az Andrássy úton összeütközött két autó. A balesetet a Szív utcából érkező Volvo okozta, mely az Andrássy úton szabálytalanul, a záróvonalon keresztül akart áthajtani, a belső sávban azonban összeütközött az Audival.

Fotó: Gombkötő Krisztián budapestkornyeke.hu

Az ütközés hatására az Audi egy kandelábernek csapódott, a piros Volvo pedig vagy 100 métert csúszott az Oktogon irányába, jobb első kereke kiszakadt, és végül 3 sávon, illetve az Andrássy utat szegélyező szervizúton átrepülve pont két parkoló autó között állt meg.

Fotó: Gombkötő Krisztián budapestkornyeke.hu

A kiérkező mentők mindkét autó vezetőjét megfigyelés céljából kórházba szállították. A baleset során szerencsére gyalogosok nem sérültek meg.

A baleset után kiderült, hogy a piros Volvót Vitray Tamás az ismert újságíró, egykori tévés vezette. Vitray Tamást az Origó érte el.  Nekik elmondta, hogy a hír igaz, valóban balesete volt. Sem ő, sem pedig az Audiban ülő nő nem sérült meg. A rendőrség a baleset körülményeit szabálysértési eljárásban vizsgálja.