Debrecen Hotels

Végre kiderülhet a teljes igazság VV Fanni halálával kapcsolatban

  2021 szept 04 / #debrecen
Google ads
Google ads

Négy év után végre kiderülhet a teljes igazság VV Fanni halálával kapcsolatban, várhatóan ugyanis hamarosan meg tudják törni a gyanúsítottat.

A Blikk megszerezte a bíróság pontos útvonaltervét, amely a lány bérelt lakásától indul és a Duna-parton ér végett.

Ez pedig nagyon fontos, hiszen a bírónő, az ügyész és az ügyvédek is láthatják a helyszíneket, na és persze a gyilkossággal vádolt B. László reakcióit is, amikor együtt az egyes helyszínekre érnek. Várhatóan ezzel meg tudják őt törni. B. László évek óta azt állítja, nem ő ölte meg a lányt.

Elmondása szerint ő lehozta az eszméletlen állapotban lévő Fannit a lakásból (ahol ott volt Fanni barátnője, Erika is), betette a kocsijába, majd átadta számára ismeretlen férfiaknak. Nagy kérdés, hogy a rendőségi nyomozás megállapításait kősziklaként, makacsul tagadó B. László megtörik-e a régi helyeket látva – írja a lap.

B. Lászlónak mindent meg kell mutatnia, mikor, mit tett Fannival. Fanni család jogi képviselője szerint ez nagyon fontos momentum lesz, hiszen elárulhatja magát a gyanúsított.

Azt gondolom, hogy a bírósági környezetben könnyebben mond valótlan dolgokat a vádlott, de amikor visszakerül pont oda, ahol a bűncselekmény feltehetőleg megtörtént, akaratlanul is elárulja magát. Reményeim szerint ez a helyszínbejárás még inkább alátámasztja, hogy a vádlott ölhette meg Fannit

– mondta dr. Lichy József.

VV Fannit 2017 november 20-án ölték meg, holtteste nem került elő.