Debrecen Hotels

Vascsővel vert agyon egy kiskutyát egy kutyabarát szállás tulajdonosa Siófokon

  2019 Júl 20 / #debrecen
Google ads
Google ads

Egészen elképesztő esetről számolt be a kutyabarathelyek.hu.A portál azt írja, olyan súlyos konfliktus alakult ki egy kutyabarátnak kikiáltott apartmanban, hogy egy állat halálával végződött.

A kutya gazdája osztotta meg közösségi oldalán egy azóta törölt posztban, hogy a szállás egyik tulajdonosa annyira berágott az egyébként csendes és nem agresszív kutyusra, hogy előbb csak durván szidalmazta és felrúgással fenyegette, majd mikor a gazdi meg akarta vele beszélni a dolgot, vascsővel rontott rájuk.

Hétfőn érkezett a család Siófokra a lefoglalt apartmanba. Kistestű kutyájuk is velük tartott a nyaraláson, így olyan szállást kerestek, mely kutyabarátként hirdette magát. Másnap azonban megjelent a szállás tulajdonosa, aki közölte velük, hogy a 2 kilós kutyusukat nem akarja többet az udvaron látni, mert fél, hogy meg fogja őt harapni.

Másnap mégis összetalálkozott a kutyával az udvaron. Bármiféle figyelmeztetés nélkül kézbe vett egy vascsövet, amivel nekiesett az apró kutyának – és bizony az őt védő gazdit sem kímélte. Sajnos a kutya nem élte túl a bántalmazást.

A posztban olvasható volt az is, hogy a család természetesen megtette a feljelentést.

– olvasható a beszámolóban.

A rendőrség súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 58 éves helyi férfi ellen, és vizsgálják az állatkínzás bűncselekmény körülményeit is.