Debrecen Hotels

Varga Judit perrel fenyegetőzik, “Az ördög ügyvédje” ismét odapörkölt neki

  2021 dec 28 / #debrecen
Google ads
Google ads

Feljelentést tesz Varga Judit a Borkai-féle szexbotrányt kirobbantó “Az ördög ügyvédje”ellen, mivel az ismeretlen szerző azt szellőztette meg a minap, hogy az igazságügyi miniszternek leszbikus kapcsolatai voltak vagy vannak.

“A bejegyzésekben nőként és családanyaként is próbálnak valótlan állításokkal nyilvánosan megalázni. A baloldal akkora bajban van, hogy sem a karácsony, sem a családok, sem a nők nem jelentenek semmilyen akadályt, ha mocskolódásról vagy lejáratásról van szó”

– írta Facebook-oldalán a miniszter.

Varga – aki a Völner-féle botránnyal ellentétben most rekordgyorsan reagált – szerint “a baloldal akkora bajban van, hogy sem a karácsony, sem a családok, sem a nők nem jelentenek semmilyen akadályt, ha mocskolódásról vagy lejáratásról van szó”.

A személyemmel kapcsolatos minden, Az ördög ügyvédje facebook oldalon megjelent állítás valótlan, ezért ismeretlen tettes ellen rágalmazás vétsége miatt feljelentést teszek. A hazugságot továbbterjesztő sajtóorgánumokkal szemben pedig a megfelelő büntető-és polgári jogi lépéseket, szükség esetén, szintén megteszem

– közölte, azt nem részletezte, hogy az mit jelent pontosan, hogy “szükség esetén”.

“Az ördög ügyvédje” sem volt rest, gyorsan reagált Varga fenyegetőzésére:

Miniszter Asszony, Kedves Judit!
Értem én, hogy a Fideszben nyomást gyakoroltak Önre, hogy reagáljon, azonban pont ezzel ad a felvételek közléséig is nagy nyilvánosságot az ügynek.
Beszédes, hogy még a kormányellenes sajtó egy része által is gyáva módon agyonhallgatott posztjaimra egy miniszter reagálni kénytelen.
Szakmabeliként pedig egy kicsit többet vártam Öntől. Mióta alkalmas a becsület csorbítására annak állítása, hogy egy nő a lányokat is szereti?
Talán kérdezze meg erről legközelebb N. Tünde barátnőjét, aki ugyebár szintén szakmabeli.
A Völner-ügy Önre is vonatkozó anyagai pedig szintén nem fognak titokban maradni a választásokig.
Ahogyan ígértem: a következő hónapokban aktivizálom magam. A legmegfelelőbb ütemben.