Debrecen Hotels

Válságba került Judy házassága

  2022 nov 04 / #debrecen
Google ads
Google ads

A hírek szerint már a válás gondolata is felmerült az énekesnő és férje között. Nem először.

A Groovehouse énekesnője október 30-án ünnepelte a 48. születésnapját, ennek kapcsán posztolt közösségi oldalán. Az énekesnő a múlt lezárásról írt a születésnapi posztjában, kiemelve, hogy kilencévente fejlődik, változik az emberi élet, ő pedig az egyik ilyen periódus végéhez ért – írja a Blikk.

Szerinte pontot kell tenni minden olyan folyamatban lévő dolog végére, amit csak húzunk magunk után, miközben már rég elfelejthettük volna.

Én ezen nap végéig a 9-es személyes évemben vagyok/voltam, ami talán életem egyik legszörnyűbb és legnehezebb éve volt. De most eljött az idő, és holnaptól jöhet az 1-es év, vagyis az új kezdet éve. Örülök, hogy sok barátom van, és hogy számíthatok rájuk, és akkor is segítő kezet nyújtanak, ha nem kérem…

– írta Judy, sokak szerint szavai magánéleti válságára utalnak. Ezt erősítette meg az énekesnő egyik ismerőse is, aki a lapnak elmondta, évek óta hullámzó Judy és férje, Balázs kapcsolata, többször felmerült már bennünk a válás gondolata is. A barátai azonban egyelőre abban reménykednek, ahogy eddig is többször, ezúttal is sikerül megmenteniük a házasságukat.

A lap kérdezte Judyt is az általa leírt nehézségekről, de nem szeretett volna nyilatkozni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Molnár-Kis Judit 🎤🎤🎤🎤 (@kisjudy) által megosztott bejegyzés