Debrecen Hotels

Valódi csoda: hármasikreket vár Rúzsa Magdi

  2021 szept 03 / #debrecen
Google ads
Google ads

Rúzsa Magdi hármasikreket vár. A rajongók elárasztják szeretetükkel az énekesnőt, aki valódi csodaként éli meg a ritka áldást.

Rúzsa Magdi úgy érzi, olyan ajándékot kaptak a férjével, ami csak keveseknek adatik meg. Magdi és férje nemrégiben döntöttek úgy, hogy belevágnak egy olyan kalandba, amire eddig nem érezték, hogy készen álltak volna. Most azonban szinte egyszerre érezték, eljött az ideje, hogy szülők legyenek. Magdi így fogalmaz Facebook-posztjában:

Azon kuncogtunk, hogy az angyalkák már elég türelmetlenkedve várhatták ezt a döntésünket, hisz szinte azonnal becsöngettek hozzánk.
A nagy meglepetés az első vizsgálatkor ért minket.
Az orvosom csak ennyit kérdezett:
Felkészültél?
– Mire?Mire?
– Ketten vannak. Nevetett.
A szemem sem rebben tudtam, hogy nem csak egy kicsi szív dobog bennem, pár nappal korábban mondtam is a manageremnek. Éreztem. Tudtam.
És akkor jött a meglepetés mindannyiunk számára. Nem ketten vannak, hanem hárman.
Engem csak az érdekelt, hogy a méretük jó-e, hogy mindenki jól van-e.

Magdi és férje nagyon várják a picik érkezését. Az énekesnő szerint egy hatalmas ajándék, Isteni kegy és óriási csoda, hogy három kicsi lélek egyszerre választotta őket. Semmi más nem érdekli, csak az, hogy átélje ezt a csodát, ennek az ajándéknak a jelentőségét, a boldogságot, azt, hogy különlegesek. Csak az számít most neki, hogy mindegyik pici egészségesen jöjjön a világra, ezért a terhessége utolsó hónapjait kórházban fogja tölteni.

Magdi rajongói osztoznak az énekesnő örömében. Több mint tízezren gratuláltak már neki a különleges áldáshoz.