Debrecen Hotels

Ünnepi programokkal, hosszabb nyitva tartással várja vendégeit a hosszú hétvégén a debreceni állatkert

  2018 Már 28 / #debrecen
Google ads
Google ads

Húsvét hosszú hétvégéjén ünnepi programokkal és hosszabbított nyitva tartással várja látogatóit a Debreceni Állatkert és Vidámpark.

  • Az ország egyik legnagyobb Nyuszisimogatója mellett a Pálmaházban találkozhatnak a gyerekek örök kedvenceikkel a frissen kelt naposcsibékkel, míg az Állatsimogatóban Húsvét többi kedvencével is megismerkedhetnek testközelből kicsik és nagyok egyaránt. Valamint láthatók lesznek a Húsvét legújabb sztárjai a Wallisi feketeorrú juhok is!
  • Tavaszi sétára indulnak a legifjabb kis pingvinek, valamint az Állatok akcióban program keretében a kibővült látványetetések mellett újra megnyílik a Katta sétány is, így testközelből találkozhatunk a most született gyűrűsfarkú maki bébikkel.
  • A legkisebbek utazhatnak a csacsi szekerén, a szamár hátán, sőt akár kisvasúton is, hiszen az ünnepi hosszú hétvégén a Vidámpark is nyitva lesz. A megújuló géppark a tavaly megszokott módon és árakon várja szórakozni vágyó vendégeit.
  • A vállalkozó kedvűek részt vehetnek egy óriás tojás kifestésében, illetve húsvéti tojásokat és ajándéktárgyakat lehet díszíteni többféle technikával a Kézműves Kuckóban, míg a Gibbonházban tojáskiállítás tekinthető meg. A Nyuszisarokban pedig arcfestő várja a legifjabbakat.
  • A gyerekek a nyuszifutam játékos versenyein tehetik próbára ügyességüket, valamint Húsvét hétfőn a DKV-val közös tojáskereső játékra várjuk az érdeklődőket sok-sok nyereménnyel!  

A „Húsvéti forgatagban” lesz táncbemutató és táncház élő muzsikával és részesei lehetünk a népi locsolkodásnak is, versenyen mérettethetik össze tudásukat a fiúk és férfiak locsolóverseikkel. A játékok és a különböző ügyességi próbák mellett az ünnepi jókedvet népdalénekesek és animátor nyulak garantálják.

Állatkerti és vidámpark belépővel rendelkezők számára a programokon való részvétel díjtalan!

Ünnepi nyitva tartás az Állatkertben és Vidámparkban: 9-16 óráig, április 1. vasárnaptól 17 óráig.

Húsvét hétfőn ünnepi díszítésű nosztalgia különvillamossal érkezhetnek a látogatók a rendezvényre.