Debrecen Hotels

Újabb válogatott játékos a DEAC Floorball csapatában

  2019 Júl 31 / #debrecen
Google ads
Google ads

A DEAC floorball csapata újabb kiváló játékossal bővül: a 21 éves csatár, Hoffmann Tamás a Dunai Krokodilok szerelését cseréli fekete-fehérre.

Az új játékos fiatal kora ellenére már komoly tapasztalattal rendelkezik: 6 felnőtt szezon van a háta mögött és háromszoros magyar bajnoknak vallhatja magát. Támadóként aktívan kivette a részét a címek begyűjtésében: 176 pontot gyűjtött eddig a Salming OB I-es bajnokságban. Az agilis csatár ismerős lehet a debreceni sportbarátoknak is: az előző szezonban négyszer is pályára lépett a DEAC ellen, ezeken a mérkőzéseken 16 pontot – 12 gólt és 4 gólpasszt – gyűjtött. Tamás a címeres mezt is magára ölthette: az U19-es válogatott kötelékében két világbajnokságon is pályára lépett, valamint 2 alkalommal a felnőttek között is pályára lépett már. Személyében egy fiatal, ponterős játékossal gazdagodott a DEAC kerete, akivel együtt még merészebb célokat is kitűzhet maga elé a csapat!

Tamás nem csak a floorball-ban választotta a DEAC-ot: szeptembertől kezdi meg tanulmányait a Debreceni Egyetemen. Vele együtt a jövő évi keretben 9 játékos jelenleg is az egyetemen folytatják tanulmányaikat, 5-en pedig már alumni tagnak számítanak.

A debreceni floorballosok augusztus 5-én kezdik meg felkészülésüket a soron következő bajnoki évadra. A felkészülés során edzőtábor, felkészülési mérkőzés is szerepel a programban, mielőtt szeptember közepén kezdetét venné a következő pontvadászat.