Debrecen Hotels

Újabb botrány Nádudvaron: kisfiút vertek össze és fojtogattak iskolatársai

  2019 ápr 11 / #debrecen
Google ads
Google ads

Alig egy hónapja borzolta a kedélyeket a nádudvari diáklányok kegyetlenkedése, most újabb megrázó eset látott napvilágot a hajdú-bihari kisvárosban.Ezúttal egy általános iskolás testvérpár vert meg egy harmadik, szintén általános iskolás gyermeket: a fiút a két tinédzser olyan erővel fojtogatta, hogy még napok múltán is vörös foltok éktelenkedtek a nyakán.

A Blikk informátora úgy tudja, az iskolában kezdődött a balhé. A bántalmazott gyerek, R. és egyik osztálytársa a lépcsőn ment fel. Utóbbi összeszólalkozott L.-lel, aki alig múlt 11 éves. L. ekkor megütötte R. osztálytársát, őt pedig fenyegetni kezdte – mondta a közeli ismerős. Azt mondta neki, hogy megveri a húgát, aki úgy tudja, a bántalmazott fiú emiatt szerette volna kérdőre vonni a fiatalabb iskolást. Ez a konfliktus folytatódott az iskola kapuin kívül, ahol már a nagyobbik fivér is jelen volt.

Egy szülő figyelmeztette a gyermeket, hogy ne menjen arra, mert egy kisebb csoport várja a zebránál, ám ő mégis folytatta az útját. Amikor odaért, a felbőszült fiatalok egy szó nélkül nekiestek a fiúnak. A verekedésnek járókelők vetettek véget. A fojtogatásnyomok azóta is ott éktelenkednek a megvert fiú nyakán.

A gyerekek szülei az igazgatói irodában beszélték meg a konfliktust, rendőrségi feljelentést nem tettek.