Debrecen Hotels

Új rendőrtiszteket neveztek ki Hajdú-Bihar megyében

  2018 Júl 30 / #debrecen
Google ads
Google ads

Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok hét frissen kinevezett tisztet köszöntött a megyei rendőr-főkapitányságon.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem frissen végzett hadnagyait Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok, Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitánya fogadta 2018. július 30-án megyénkben.

A pályakezdő fiatalok a Debreceni, a Hajdúhadházi, a Hajdúböszörményi, a Hajdúszoboszlói és a Püspökladányi Rendőrkapitányság, valamint a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség állományában teljesítenek a jövőben szolgálatot.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője miután köszöntötte a megjelenteket hangsúlyozta, hogy a rendőri hivatás szolgálat. A közrend és közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése és felderítése, valamint az országhatár őrzése, a határforgalom ellenőrzése érdekében végzett munka minősége nagyban kihat a megye lakosságának biztonságérzetére. Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok gratulált a fiatal tiszteknek és kiemelte annak fontosságát, hogy munkájukat lelkiismeretesen, az illetékességi területükön élők rendőri eszközökkel kezelhető problémáira nyitottan végezzék.