Debrecen Hotels

Túl szexi ruhába öltöztették a Sztárban sztár leszek! 15 éves versenyzőjét

  2021 okt 03 / #debrecen
Google ads
Google ads

Nagyon sokan úgy gondolják, nem lenne szabad 30 éves nőnek öltöztetni a Sztárban sztár leszek! tehetséges erdélyi versenyzőjét, Szakács Szilviát, aki még csak 15 éves.

A fiatal lány az idei Sztárban sztár leszek! 5. válogatóadásában tűnt fel, tehetsége már akkor is lenyűgözte a zsűrit. Szilvi Köllő Babett csapatába került be, hamarosan láthatjuk az élő showban is.

A 24.hu vette észre, hogy a kommentelők mennyire kiakadtak azon, hogy a fiatal lányból egy felnőtt nőt csinálta a műsor stábja, amikor szexi, mélyen dekoltált ruhát adtak rá az imidzsfotózásra.

Agyon kéne csapni azt, aki ráadta egy 15 éves lányra ezt a ruhát. Gratulálok az ostoba fejének…

15 éves, de csinálnak belőle 30 évest

De vannak durvább kommentek is:

Jézusom TV2 ti betegek vagytok, hiszen ő még gyerek!!! Melyik agyalágyult pedofilnak jutott eszébe ebbe a göncbe bújtatni ezt a kislányt???? Persze hogy nem mond nemet arra a lány, hogy ráadják, ha hangsúlyozzák neki öltöztetés közben hogy “Kiscsaj, olyan leszel mint egy gyönyörű, felnőtt nő, majd meglátod!” Igen ám, de nem felnőtt, 18 éves sincsen!! Remélem, a gatyát is leperelik rólatok, hogy gyerekeket mutogattok 18 plusszos szerelésben

– írja egy felháborodott hozzászóló.

 

View this post on Instagram

 

TV2 📺 🎥 💻 🎬 (@tv2official) által megosztott bejegyzés

Így nézett ki Szakács Szilvi, amikor jelentkezett a műsorba:

Fotó: TV2