Debrecen Hotels

Tőzsér Dániel: „Rosszindulatú vagy irigy, aki Dzsudzsákot bántja”

  2018 Sze 06 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Loki csapatkapitánya megvédte a pénzéhességgel vádolt egykori debreceni kiválóságot.Amióta Dzsudzsák Balázs a holland PSV-ből az orosz (dagesztáni) Anzsi Mahacskalába igazolt, gyakran válik a szurkolók céltáblájává. Szakmai indokokkal nehezen igazolható, anyagiasságot sejtető döntéseit sokan kritzálják a mai napig, hiszen ő volt a magyar labdarúgás egyik legnagyobb reménysége.

Ez ügyben nyilatkozott Tőzsér Dániel, a DVSC csapatkapitánya, aki a Borsnak azt mondta,

a kritikusaitól megkérdezném: ha nekik a saját szakmájukban felajánlanának egy olyan állást, amely huszonötször annyit fizet, akkor ők nemet mondanának erre? Balázs esetében meg kell érteni, hogy a PSV után nem tudott európai topbajnokságban szereplő csapatba kerülni, amelynél hétről hétre szem előtt lett volna. Onnantól kezdve csak keleti ajánlatai voltak, és ezekből a maximumot hozta ki.

Higgye el, ha ennyi pénzért a Manchester United vagy a Chelsea hívta volna, akkor oda igazol, nem az al-Vahdába. Úgy gondolom, aki bántja, az rosszindulatú vagy irigy. Örülnék, ha mihamarabb találna klubot, mert akkor ismét a válogatott rendelkezésére állhatna

 – tette hozzá a DVSC középpályása.

Dzsudzsák jelenleg csapat nélkül van, a legvalószínűbb, hogy Dubajban folytatja tovább pályafutását, miután a Vidivel nem tudtak megegyezni.