Debrecen Hotels

Tóth Gabi mindenkit letiltott

  2021 szept 05 / #debrecen
Google ads
Google ads

Tóth Gabinak annyira elege van a negatív kritikákból, hogy úgy döntött, egyszerűen mindenkit letilt: nem engedi, hogy bárki kommenteljen Instagram-oldalára.

Az énekesnő legújabb dala, az “Az én szívem” nem nyerte el a közönség tetszését. Rengetegen kritizálják Gabit a dal miatt, ami a többség szerint nem más, mint egy magyar motívumoktól hemzsegő imidzsklip. Gabi “friss vallásosságával” sem tudnak mit kezdeni, és azzal sem, hogy népi ruhát öltött magára, ami eddig abszolút nem az ő stílusa volt.

A helyzet eldurvult: Gabi először letiltotta a lájkolások számát, hogy ne tűnjön fel, mennyi embernek nem tetszik a dal, majd az összes negatív kommentet eltávolították, és csak a dícsérő hozzászólásokat hagyták meg.

Az énekesnőt kritizáló tömeg áttért Gabi Instagram-profiljára is, szinte az összes posztja alatt heves vita alakult ki. Gabi végül úgy döntött, hogy jobb lesz megelőzni a jövőbeli veszekedéseket és inkább egy az egyben letiltotta a kommentelési lehetőséget minden fotója alatt – írja a Blikk Rúzs.

Tóth Gabi tegnapi bejegyzésével valószínűleg kritikusainak üzen. Ezt írta Instagram-oldalán:

“Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.” (Mt 5,1-10).

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés