Debrecen Hotels

Tóth Andi: “én vagyok a közellenség”

  2022 nov 08 / #debrecen
Google ads
Google ads

Két hét után megtörte a csendet az énekesnő és elmondta a véleményét a drogbotrányról, amibe sokak szerint belekeveredett.

Azzal vádolták meg, ő volt az, akit rendőri kísérettel vittek el a mentők kórházba, bérelt lakásából, mert rosszul lett a vérében talált kokaintól és magában is kárt akart tenni – emlékeztet a Bors.

Andiról az is kiderült múlt hét szombaton, hogy ő nem vesz részt a Dancing with the Stars friss adásában, ahová a korábbi dobogósok is visszatérnek. Mivel az ő neve nem merült fel, újabb kombinálások kezdődtek, sokan úgy vélték, ez is a drogügy miatt van. Az énekesnő végre megszólalt és mindenkit megnyugtatott, nincs miért aggódni.

Nyilvánvaló, hogy ha nem tudok elmenni, akkor egyből mindenki arra gondol, hogy “már megint mit csinált Tóth Andi”… Hát elmondom. Forgatok. Reggel 5-től estig bent vagyok a stúdióban és dolgozom

– kezdte a lapnak az énekesnő, aki nagyon dühös volt, amikor kiderült, hogy nem tud menni ezen a hétvégén a táncos műsorba, de elárulta, a döntőben táncolni fog Andrei-jel, korábbi táncpartnerével.

Sokan azért is vélik, hogy Tóth Andi keveredett a drogügybe, mert nem posztol Instagramján. Erre is magyarázatot adott az énekesnő.

Hát dolgozom… mit várnak még tőlem? Legközelebb tegyem ki a munkabeosztásomat is? Nevetségesnek tartom ezt a hozzáállást

– mondta Andi, aki nem érti, miért bántják őt ennyien. Többnyire nem érdekli, ki mit gondol róla, de vannak gyengébb pillanatai, amikor rá is hatással vannak a negatív vélemények.

Mióta összehoztak ezzel a botránnyal, én vagyok a közellenség. Ha elmegyek énekelni, azért, ha táncolni, azért, ha nem teszem ezeket, akkor meg azért

– mondta Tóth Andi, aki szerint ilyen ez az egész ország: a magyar embereknek a botrány kell.