Debrecen Hotels

Több debreceni buszjárat terelőútvonalon közlekedik a jövő héten

  2021 júl 14 / #debrecen
Google ads
Google ads

A hamarosan kezdődő Campus Fesztivál előkészületi munkái miatt már 2021. július 19-én, hétfőn üzemkezdettől, a fesztivál végéig 2021. július 25-én, vasárnap üzemzárásig a 16-os, 22-es, 22Y-os, 24-es és a 24Y-os autóbuszok terelőútvonalon közlekednek – közölte a DKV.

Az autóbuszok terelőútvonalai:

16-os autóbusz

A Gyógyszergyár irányába:
A 16-os autóbusz a Baksay Sándor utca megállóhely után egyenesen tovább halad az Egyetem irányába, utána a Nagyerdei körút-Pallagi út terelőútvonalon közlekedik.

A Nagyállomás irányába:
A 16-os járat a Szociális Otthon megállóhely után jobbra fordul a Klinikák irányába, utána a Nagyerdei körút-Hadházi út terelőútvonalon közlekedik. A 16-os autóbusz a Hadházi út 92. megállóhely után az eredeti útvonalon közlekedik tovább.

22-es autóbusz

A 22-es járat a Klinika megállóhely után visszafordul a körforgalomban, majd a Nagyerdei körút – Hadházi út – Benczúr Gyula utca – Köztemető, főkapu terelőútvonalon közlekedik. A 22-es autóbusz a Köztemető, főkapu megállóhely után az eredeti útvonalon közlekedik tovább.

22Y-os autóbusz

A 22Y-os járat a Szociális Otthon megállóhely után a Nagyerdei körút – Hadházi út – Benczúr Gyula utca – Köztemető, főkapu terelőútvonalon közlekedik. A 22Y-os autóbusz a Köztemető, főkapu megállóhely után az eredeti útvonalon közlekedik tovább.

24-es autóbusz

A 24-es járat a Köztemető, főkapu megállóhely után a Benczúr Gyula utca – Hadházi út – Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Klinikák terelőútvonalon közlekedik. A 24-es autóbusz a Klinikák megállóhelynél visszafordul és utána az eredeti útvonalon közlekedik tovább.

24Y-os autóbusz

A 24Y-os autóbusz a Köztemető, főkapu megállóhely után a Benczúr Gyula utca – Hadházi út – Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Pallagi út terelőútvonalon közlekedik. A 24Y-os járat a Szociális otthon megállóhely után az eredeti útvonalon közlekedik tovább.

A 22-es, 22Y-os, 24-es és a 24Y-os autóbuszok a terelés ideje alatt a Köztemető nyitvatartási idején kívül este 20:00 óra és reggel 06:00 óra között a Köztemető, főkapu és a Köztemető, déli kapu megállóhelyeket nem érintik.

Fotó: DKV