Tizenkét biciklit lopott el Debrecenben ez a böszörményi fiú

2018.08.27

A debreceni járőrök elfogták, a nyomozók kihallgatták a hajdúböszörményi fiút.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. augusztus 25-én 15 óra 30 perc körül arról, hogy Debrecenben, a Mikszáth Kálmán utcán egy férfi egy gépkocsit tört fel.

A járőrök a helyszínre mentek és észrevettek egy fiatalt, aki egy kocsiból szállt ki, majd amint meglátta őket megpróbált elfutni, azonban a rendőrök utolérték és kérdőre vonták.  A 17 éves fiú elmondta, hogy nyitva volt a gépkocsi és ő csak értékek után kutatott benne. A rendőrök a fiatalkorút előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták.

Az ügy részleteinek felderítése során beszerzett információk alapján a hajdúböszörményi lakos több bűncselekménnyel is összefüggésbe hozható.

A fiú megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy

2018 májusától tizenkét kerékpárt lopott el Debrecenben, két nyitott gépkocsiból ellopta az indítókulcsot, valamint az egyik jármű iratait, majd egy társasházban tárolt bicikli nyergét is eltulajdonította.

Vele szemben a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya hét rendbeli lopás vétség és hét rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

az eredeti hír itt elérhető