Debrecen Hotels

Tizenegy kerékpárt lopott el Debrecen területén

  2018 nov 06 / #debrecen
Google ads
Google ads

Készenléti rendőrök fogták el azt a 19 éves debreceni férfit, aki autókat, akkumulátorokat és több kerékpárt lopott el még nyáron. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszának végéhez értek, az iratokat átadták az ügyészségnek.

B. Balázs kihallgatásán beismerő vallomást tett és elismerte a bűncselekmények elkövetését, vele szemben a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatott eljárást.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2018. július 19-én 18 óra 30 perckor egy nő tett bejelentést arról, hogy ismeretlen személy ellopta a gépkocsiját, amely egy debreceni garázsban, nyitva parkolt.

A rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 19 éves férfit, valamint Debrecen-Józsán megtalálták az eltulajdonított kocsit. B. Balázs a gépjárművel árokba csúszott a település egyik mellékútján, majd hátrahagyta kocsit és elment a helyszínről.

A Készenléti Rendőrség járőrei 2018. július 20-án 13 órakor Debrecenben, a Füredi úton igazoltatták, majd elfogták a fiatal férfit, aki ismét egy olyan gépkocsival közlekedett, amelyet a tulajdonos engedélye nélkül hozott el.

A nyomozás adatai szerint a 19 éves férfi több hasonló bűncselekménnyel is kapcsolatba hozható. A gyanúsított 2018 júliusáig összesen 11 kerékpárt lopott el Debrecen területén, de volt, hogy parkoló autók akkumulátorait tulajdonította el.

A debreceni nyomozók a helyi lakossal szemben 2 rendbeli jármű önkényes elvétele bűntett és 13 rendbeli lopás vétség miatt folytattak büntetőeljárást, kihallgatásán beismerő vallomást tett és elismerte a bűncselekmények elkövetését.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Debreceni Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

recen területén