Debrecen Hotels

Telt ház lesz a yoUDay-en

  2018 Sze 21 / #debrecen
Google ads
Google ads

Az ülőhelyekre szóló jegyek szinte mind elfogytak, már csak a küzdőtérre lehet belépőt venni a Debreceni Egyetem tanévnyitó stadionshow-jára. A küzdőtéren idén először lesznek nézők, akik testközelből élvezhetik a látványos, monumentális műsort.
Készül az egyetem a yoUDay-re. Látványosságból, sztárokból és buliból nem lesz hiány. A hangulatról gondoskodik az a több mint 300 táncos is, akik már naponta gyakorolják a produkciókat. A Piruett Tánc Stúdió, a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület, az R&B Dance Hip-Hop Tánciskola és a Valcer táncosai, az egyetemi pomponcsapattal és a ZeneTheatrum SziniTanoda növendékeivel hetek óta próbálnak. Egyénileg és csoportosan, heti több órát gyakorolnak, hogy tökéletes műsorral kápráztassák el a közönséget.

Idén először lesznek nézők a küzdőtéren, a színpadhoz és a sztárokhoz közel. Ők a színpadtól egy karnyújtásnyira élvezhetik majd Ákos, Majka, az Animal Cannibals és Horváth Tamás koncertjét, az Abrakazabra és vendégeinek fellépését. Aki közelről szeretné átélni a yoUDay élményt, még megveheti a küzdőtérre szóló jegyét. Az ülőhelyekre szinte már az összes belépő elfogyott.

A tanévnyitó az egyetemi összetartozást szimbolizálja, ezt a résztvevők azzal is erősíthetik, ha a Debreceni Egyetem színeiben, zöld és sárga színű ruhában érkeznek az esti show-ra.

A tanévnyitóra a UD Shop is akcióval készül. Az egyetem főépületében található ajándékboltban kedvezményes áron vásárolható meg az egyetemi címeres póló (1.990 Ft), a zöld és a sárga pulóver (6.990 Ft), a baseball sapka (1.990 Ft) és az egyetemi sál (2.990 Ft).
Aki szeptember 26-ig nem tudja beszerezni, a yoUDay-en is megveheti az egyetemi jelképpel ellátott ruhadarabokat. A tanévnyitó napján a stadionnál délelőtt és este is lesznek standok, ahol beszerezhetők illetve a hostessektől is megvásárolhatók a zöld és sárga pólók, pulcsik, sapkák és sálak.

A Debreceni Egyetem tanévnyitó stadionshow-ja szeptember 26-án, szerdán este 7 órakor kezdődik a Nagyerdei Stadionban. A kapukat 18.15-kor nyitják ki. A mintegy 2 órás műsort látványos tűzijáték és lézershow zárja. A szervezők azt tanácsolják, hogy a vendégek időben és tömegközlekedéssel érkezzenek, mert úgy könnyebb lesz számukra a bejutás.

A rendezvény facebook oldala
A rendezvény honlapja: https://youday.hu/

unideb.hu