Debrecen Hotels

Szombat este 6-ig gyűjti az élelmiszeradományokat a Tesco

  2018 dec 07 / #debrecen
Google ads
Google ads

Ma és holnap élelmiszert gyűjt Debrecenben a Kishegyesi úti és Mikepércsi úti (Tesco-) áruházban és Hajdú-Bihar megye kijelölt üzleteiben a Vöröskereszt.

Segíteni annál több nélkülözőn tud a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete, minél több felajánlást kap akcióiban. Ma és holnap, december 7-én és 8-án a megye több helyszínén tartós élelmiszert, tisztító, tisztálkodási szereket, a karácsony „ízeit, kellékeit”, ajándékait gyűjtik önkéntesei. Debrecenben a Kishegyesi úti és a Mikepércsi úti (Tesco-) áruházban várják 10.00 és 18.00 óra között a segítő szándékú embereket egy országos vöröskeresztes gyűjtőakcióban. Ugyanennek az akciónak két másik helyszíne a Hajdúszoboszlón a Kabai útfélen és Berettyóújfaluban a Honvéd utca 13. alatt működő (Tesco) üzletközpontban.

Debrecenben még egy gyűjtőpont üzemel ugyanebben a napszakban egészen december 21-ig: a MikulásGyár folyamatosan elérhető a Kishatár utca 11. alatti (Auchan) áruházban.

 

Vegyen eggyel többet

Speciálisan Hajdú-Bihar megyei akció az, amelyben a megye egyik élelmiszer-üzletlánca (a Reál) nyitja meg kapuit a Vöröskereszt gyűjtésének. A kijelölt üzletekben december 7-én és 8-án zárásig gyűjtenek a Vöröskereszt önkéntesei (Debrecenben a következő hétvégén várják a felajánlásokat a Reál üzletekben). „Legyen igaz és igazi ünnep a karácsony = legyen mindenkié, ezért kérjük, csatlakozzon szeretetakciónkhoz, vegyen eggyel többet, és adja nélkülöző embertársainak” – ezzel a gondolattal kéri a vásárlók segítségét a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete.

Az összegyűlt adományokból az ünnep előtt a lét peremén élőknek, nélkülöző sokgyermekes családoknak, idős, egyedülálló beteg embereknek ad segélycsomagot a szervezet.