Színes futballprogramokkal várják a debrecenieket pénteken a Nagyerdei Stadionban

2018.09.04

A DVSC is csatlakozott ugyanis a Futball éjszakája nevű országos rendezvényhez, amelynek eseménysorozata szeptember 7-én, pénteken délután öt órától este tizenegyig tart.

A rendezvény nem regisztráció köteles! A DVSC bérletek nem érvényesek!

Mivel jótékony célú eseményről van szó, támogatói jegyet kell váltania mindenkinek, jelképes összegért. A 14 éven aluliak 100 forintos belépőiket keddtől a DVSC Shopban válthatják meg, míg az idősebbek  ugyanott személyesen, vagy a nagyerdeistadion.hu honlapon online is megvehetik 500 forintért.

Pénteken délelőtt tíz órától az ajándékbolt, 16-tól pedig a Red&White söröző pénztárai is nyitva lesznek.

Aki autó nélkül szeretne kimenni a Nagyerdőbe, a péntek esti szórakoztató futball-kavalkádra, annak érdemes előre megrendelni, vagy megvenni a támogatói jegyet, vagy betenni a zsebbe a DVSC bérletet, hogy zavartalanul utazhasson a DKV járatain 16 és 23 óra között. Vagyis aznap a Loki-bérletek a programra nem érvényesek, de a DKV járataira igen.

És egy kis ízelítő a programból: X-box bajnokság a DVSC Esport játékosainak közreműködésével, teqball-torna, darts és asztalitenisz bemutató, stadiontúra, közös fotózás a csapattal, dedikálás, Wyrfarkas-koncert Dombi Tibivel és Sándor Tamással, 2×30 perces Piros-Fehér ütközet az NB I-es keret tagjaival, 11-es rúgó verseny szurkolóknak, DVSC-Arad öregfiúk meccs 2×25 percben, Bajnokok Ligáját is megjárt klasszisokkal.

Aki jegyet vált, az a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt támogatja.

dvsc.hu

az eredeti hír itt elérhető