Debrecen Hotels

Szexi fotókat osztott meg magáról Nyári Dia

  2021 szept 12 / #debrecen
Google ads
Google ads

Nyári Diáról csodaszép fehérneműs fotók készültek, melyeket a színésznő büszkén osztott meg közösségi oldalán.

A Barátok közt egykori színésznője az elmúlt években rengeteget fogyott életmódváltásának köszönhetően, majd a melleit is megműttette. A színésznő nagyon csinos, melyet az egyik fehérneműmárka is észrevett, ezért felkérte, hogy legyen a legújabb kampánya modellje.

Csodás fotók készültek róla, melyeket sokak örömére Instagram-oldalán közzé is tett Nyári Dia, aki a posztjához azt írta, tiniként már kacérkodott a kifutó világával, de akkor eltanácsolták a szakmától, mert úgy látták, nem elég vékony ahhoz, hogy igazi modell lehessen. Ez mára megváltozott.

Mikor tiniként kacérkodtam a kifutó világával, elég hamar a tudomásomra adták az ügynökségek, hogy itthon még csak-csak el kifutózgatok, Milánót azért jobb ha elfelejtem… legalábbis ha nem leszek -15 kilóval kevesebb. Nagyon szerettem volna külföldön is dolgozni, de úgy éreztem, ha meghalok sem fog menni. Ma mikor beléptem az üzletbe, hogy kiválasszam ezt a csipke csodát, nézegettem a plakátokat, és gyönyörű önbizalommal teli hús-vér nők mosolyogtak vissza rám, különböző testalkattal, bőrszínnel. Felemelő volt látni, hogy a divat perspektívája, milyen irányba változik, ami az “etalon” nőt illeti

– írta posztjában Nyári Dia.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

N y á r i D i á n a (@nyaridia) által megosztott bejegyzés