Debrecen Hotels

Szemtanúk jelentkezését várják a téglási halálos gázolással kapcsolatban

  2018 nov 22 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi közlekedett 2018. november 20-án 6 óra körül Téglás külterületén, a 4901-es számú úton. A sofőr haladása során nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a gépjárműve sebességét és elütött egy vele azonos irányba közlekedő kerékpárost. A balesetben a biciklis olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

kép

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.