Debrecen Hotels

Szakított a Nyerő Páros álompárja

  2021 nov 24 / #debrecen
Google ads
Google ads

Az RTL Klub Nyerő Párosának álompárja, akikből mindenki szerint áradt a szerelem, Kárpáti Rebeka és Fecó szakított.

Rebeka egy hosszú Istagramon-posztban osztotta meg rajongóival a szomorú hírt, hogy ő és Fecó, vagyis Frohner Ferenc már nincsenek együtt. Bejegyzésében többek között ezt írja:

Őszintén szerettem volna, ha Te leszel az, akivel végigkísérjük egymást az életünk ezen szakaszán. Aki mellett nyugovóra hajthatom a fejem, aki mellett otthonra lelek, akinek gyereket szülhetek, amire már tudod, hogy úgy vágyom. Sajnos, nem így lett. Elmentünk egymás mellett. Valamiért így alakult, valamiért most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebeka Karpati (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés

A pár a Fókuszban is nyilatkozott, ott elmondták, mi vezetett szakításukhoz. Nincs szó harmadik félről, egyszerűen csak elmentek egymás mellett.

Rebi és én már nem alkotunk egy párt

– kezdte Fecó, a miérteket pedig Rebeka mondta el.

Két vállalkozás, nagyon nehéz helyzeteken vagyunk túl, amikről lehet, hogy nem meséltünk. Kitartottunk egymás mellett, csak aztán valahogy elfáradtunk most ebben.

– mondta Kárpáti Rebeka, aki megerősítte, hogy a szeretet és a tisztelet ugyanúgy megmarad közöttük, mint eddig, csak egy másik minőségbe lépett át a kapcsolatuk.

Fotó: Instagram/rebekarpati