Debrecen Hotels

Szájer-típusú orgiák miatt rúghatták ki a thaiföldi magyar nagykövetet

  2021 máj 29 / #debrecen
Google ads
Google ads

Pénteken derült ki, hogy “tisztségéhez méltatlan viselkedés” miatt szép csendben kirúgták a thaiföldi magyar nagykövetet.

A külügy legalábbis csak ennyit fűzött hozzá Bus Szilveszter Bangkokból való hazarendeléséhez, amit egy hónapig sikerült titokban tartani.

Pletykák már korábban is keringtek arról, hogy a magyar nagykövet túlságosan “szabados” életet él az ázsiai országban, ám most a 168.hu birtokába olyan információ került, amely közelebb vihet bennünket az igazsághoz.

A lapnak nyilatkozó bennfentes szerint a nagykövettel kapcsolatos botrány a Szájer-ügyhöz lehet hasonlatos, a portál Bus egyik kollágájától úgy azt tudta meg, hogy a diplomata vállalhatatlan életet élt kint, folyamatosan bulikba, orgiákra járt.

“Persze, mindenki tisztában volt a szexuális orientációjával, de hát kit érdekel ez. Azt viszont már nem lehetett tolerálni, hogy folyamatosan bulikba, orgiákra jár. Ő ott kint Magyarországot képviselte.”

– mondta az informátor.

A magyar diplomácia a helyi hatóságok jelzésére lépett, végül a nagykövetség hírszerző tisztjének jelentése alapján rendelték vissza Bust az állomáshelyéről.

Szerencsére a thaiföldi nagykövetnek – ugyancsak előzetes pletykák dacára – nem a 19 ezer pedofil képet gépén tároló, majd az ügyet némi aprópénzes büntetéssel és felfüggesztett szabadságvesztéssel megúszó Kaleta Gábor perui nagykövet volt a példaképe.