Debrecen Hotels

Szabó Zsófi szeretett volna még egy gyermeket szülni

  2022 jún 21 / #debrecen
Google ads
Google ads

Kiderült, a műsorvezető nagyon szeretett volna testvért a kisfiának.

Szabó Zsófi most először adott interjút azóta, hogy ő és Shane Tusup felbontották jegyességüket. A Joy Magazinnak a műsorvezető elmondta, tudatosan nem beszélt az érzéseiről a szakításuk kapcsán. Szavait a 24.hu írta meg.

A magánéletem szempontjából nagyon nehéz volt ez az elmúlt időszak, mert kifelé már évek óta nem mutattam, ha nehézségekbe ütköztem. A közösségi média csak egy része az életemnek, amit megmutatok, hiszen életem lefontosabb szerepét, hogy milyen anya vagyok, azt csak a közeli hozzátartozóim látják

– nyilatkozta Zsófi, aki nagyon közlékeny embernek tartja magát, szívesen beszél az érzéseiről is, de az elmúlt 14 év, amit a médiában töltött, arra tanította, hogy legyen óvatosabb. Zárkózottabbá, de erősebbé is vált.

Tudatosan fogom vissza minden megnyilvánulásomat, nem szeretnék plusz felhajtást. (…) Az eljegyzés felbontása kapcsán is például szívesen kiírtam volna, hogy igen, mosolygok a képen, jól nézek ki, de nem vagyok jól

– mesélte Szabó Zsófi, aki ördögi körnek gondolja, hogy mit oszt meg, mit ír ki közszereplőként. A műsorvezető egyébként már tényleg jól érzi magát, ezt a futásnak köszönheti. A sport minden nehézségen átsegíti őt már évek óta. Elárulta, a pandémia közepén azért kezdett el futni és diétázni, hogy legyen a kisfiának testvére.