Debrecen Hotels

Sylvester Stallone nyugdíjba megy

  2023 jan 15 / #debrecen
Google ads
Google ads

A visszavonulást fontolgatja a legendás színész, szerepelni már nem szeretne, de rendezőként még maradna a filmes világban.

Az elhatározása természetesen sokkolta a rajongókat, hiszen több millióan hiányolnák a képernyőkről a Golden Globe-díjas színészt, s bár a legfrissebb projektjében, a Tulsa King című sorozatban egy idős gengszterként még láthatjuk, félő, hogy utoljára szerepelt a kamera ezen oldalán – írja a Bors.

Az olasz származású Stallone 1946-ban született, a ’70-es években a Rocky hozta el számára az áttörést, majd elképesztő sikereket ért el a ’80-as években a Rambo-sorozattal is. Ezután több műfajban is kipróbálta magát az amerikai színész, drámákban, vígjátékokban és akciófilmekben egyaránt, az elmúlt évtizedek egyik legsikeresebb akciósztárjának számít.

De nem a 76 éves világsztár az egyetlen színész Hollywoodban, aki a visszavonulást fontolgatja, mások mellett Sandra Bullock is bejelentette, hogy a családjával szeretne most foglalkozni, nem pedig a karrierjével. A színésznő 2010-ben fogadta örökbe kisfiát, Louist, 2015-ben pedig kislányát, Lailát.

Elbúcsúzott a szakmától érthető okok miatt Bruce Willis is, aki afáziája miatt már képtelen lenne szerepelni. Brad Pitt pedig idén lesz 60 éves, és úgy érzi, elérkezett karrierje utolsó szakaszához, ezért ő szintén búcsút intett a mozivászonnak.