Debrecen Hotels

Suzkis csaló járja a magyar utakat, senki ne álljon meg neki segíteni!

  2018 jún 16 / #debrecen
Google ads
Google ads

Aljas módszerrel csal ki pénzt vagy benzint azoktól, akik emberségből megállnak neki segíteni.

Két nap alatt közel 15 ezren osztották meg Gábor sorait, aki a szívére hallgatva, emberségből segített az 51-es főúton egy elkeseredett suzukis férfinak – írta meg a virality.hu.

A csalódott autós aztán később rájött, hogy rendesen be lett palizva, a fickó ugyanis akár hetente többször is “kifogy a benzinből”, amikor a “halott édesapjához” megy a kórházba.

A képen látható úriember autósoktól csal ki pénzt, benzint, amit sikerül…. Az út szélén kétségbe esettségre utaló jelekkel, két kézzel kapálózva int le autósokat. Mivel láttam, hogy mindenki elszáguld mellette megálltam, visszafordultam és adtam neki 5000.-Ft-ot.

A sztori: a halott apukája miatt menne a Mohácsi kórházba, de kritikus szintre csökkent az üzemanyag az autóban, így nem tudott tankolni. A szituáció életszerű, a fiatalkorú gyerek az autóban szintén elkeseredettnek tűnik, jól végzi a betanított szerepet. (Ez a mai napon 2018.06.14. történt az 51-es főúton Sükösd és Dusnok között)

A munkatársaimnak mutatom ma a képet, ők múlt héten adtak ugyanennek az “Úriembernek” 5 liter benzint a 61-es főúton Tamási és Iregszemcse között, aki akkor is éppen a halott édesapjához sietett.

Kedves “Uram”, nem tudom hogy szerencsétlen édesapád még köztünk van e, de biztosan nem lenne büszke a fiára.

Nem foglak feljelenteni, nem fogok ötezer forint miatt a rendőrségre járni. A rendszámod és az arcod is megvan.

Ez a poszt biztosan eljut a hatóságokhoz is, ha szeretnének megkeresnek…de kívánom, hogy holnap is állíts meg egy magas vérmérsékletű, jóhiszemű embert aki már ezt olvasta ezt a posztot…

Kérlek, osszátok meg ezt a bejegyzést, hogy több embert ne tudjon megkárosítani ez a gerinctelen csaló

– olvasható a Facebook-bejegyzésben.