Debrecen Hotels

Súlyos debreceni baleset szemtanúit keresi a rendőrség

  2018 jún 27 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi személygépkocsival közlekedett 2018. június 22-én 8 óra 50 perc körül Debrecenben, a Kígyó utcán, a Cegléd utca irányába, amikor haladása során nem adott elsőbbséget egy a kerékpárúton közlekedő biciklisnek, akivel összeütközött. A biciklis nő a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.