Debrecen Hotels

Streetball Jam lesz a Hajdúhéten

  2021 júl 17 / #debrecen
Google ads
Google ads
A hadúböszörményi  Hajdúhéten programsorozatában különböző sportesemények is szerepelnek. Ezt a hagyományt követte a HTE Kosárlabda Szakosztálya, idén első alkalommal megszervezi az I. HTE Streetball Jam utcai kosárlabda tornát a Bocskai István téren – írja a település önkormányzata közösségi oldalán.

A tornára 3+1 fős csapatok jelentkezését várják. A mérkőzések során a hivatalos FIBA játékszabályok érvényesek minden olyan játékszituációban, melyről a 3×3 játékszabályzat külön nem rendelkezik. Életkoron alapuló nevezési kategóriák nincsenek, férfi, női és vegyes csapatok is jelentkezhetnek.
Az I. HTE Streetball Jam időpontja: 2021. augusztus 21. (szombat) 10:00 óra, helyszíne a Bocskai István téren található streetball pálya.
Minden nevező pólót kap ajándékba, a győztesek pedig díjazásban is részesülnek! Üdítőről, zenéről, jó hangulatról a szervezők gondoskodnak!
Az eseményre nevezni a nevezési lap kitöltésével, valamint a nevezési díj befizetésével lehet 2021. augusztus 6-ig. Nevezési lap illetve további információ és felvilágosítás Bertalan Imre szakosztályvezetőnél igényelhető a bertalan.imre@htesport.hu e-mail címre küldött jelentkezéssel!