Debrecen Hotels

Sokkolták Inti szívét, de nem javított az állapotán

  2022 szept 13 / #debrecen
Google ads
Google ads

Eredménytelen volt a beavatkozás, amit hétfőn altatásban hajtottak végre a TNT-s Intin. Hiába sokkolták a szívét, hogy jó ritmusban verjen, a bevatkozás nem hozott sikert.

Sáfrány Emese, Inti párja a Blikknek mondta el, hogy először elaltatták, majd sokkolták a zenész szívét, mintha újraélesztenék, de a beavatkozás nem hozott eredményt. Később újra megpróbálják, addig pedig gyógyszerekkel kezelik őt tovább.

Igaz, ez most nem sikerült, de a gyógyszereknek hála, már teljesen jól vagyok fizikailag. Később meg fogjuk ismételni ezt az eljárást, aztán nemsokára ICD-t fognak beültetni a szívemhez, ami egy beültethető kardioverter-defibrillátor. Ez az eszköz fogja szabályozni a szívritmusomat, és arra is képes, hogy újraindítsa a szívem, ha esetleg leállna

– mesélte a lapnak Zuber Krisztián, ismertebb nevén Inti, aki már nagyon várja, hogy hazamehessen a kórházból. Inti gyerekkora óta szívbetegséggel küzd, tünetei azonban az utóbbi hetekben nagyon felerősödtek, élete végéig gyógyszert kell szednie.