Schobert Lara: “mindenkitől azt kapom, hogy ‘mennyire hihetetlenül jó vagy!’”

2022.11.15

Schobert Norbi és Rubint Réka 19 éves lánya még csak néhány hete dolgozik a TV2-nél, de úgy látja, mindenki nagyon elégedett vele.

A fiatal lány eleinte félt a riporteri munkától, mert korábban nem szeretett műsorokban szerepelni, most viszont már legyőzte magában a gátlásait. Lara a Blikknek mesélt a munkájáról, amit a Sztárban Sztár leszek! online riporterként végez.

Rólam azt kell tudni, hogy én egy nagyon nyitott és amúgy kommunikatív ember vagyok, de mindig is voltak gátlásaim abban, hogy sok ember előtt beszéljek. Nem nagyon mertem, mert soha nem akarom magamról elhinni, hogy valamit jól csinálok

mesélte Lara, aki korábban akkor is félt, ha interjút kellett adnia. Amikor azonban a TV2-höz került és látta, mennyire családias a légkör, feloldódott. Szerinte “a versenyzők is eszméletlen cukik”. Schobert Lara úgy gondolja, nekik köszönheti, hogy feloldották benne a gátlásokat, és már most úgy ül be a kamerák elé, hogy otthon érzi magát.

Nem nagyon szerettem megmutatni magam műsorokban, viszont iszonyatosan jólesik a visszaigazolás – nem csak itt, a TV2-ben, hanem ha bárhová elmegyek –, mindenkitől azt kapom, hogy “mennyire hihetetlenül jó vagy!”

– mondta büszkén Schobert Norbiék lánya, Lara, aki azt is tudja, vannak nézők, akik csak miatta követik figyelemmel a műsort.

az eredeti hír itt elérhető