Debrecen Hotels

Saját műsort indít G.w.M exe, Nagy Melanie

  2023 máj 02 / #debrecen
Google ads
Google ads

Régi álmát váltja valóra Nagy Melanie, aki úgy érzi, válása G.w.M-től nagyban hozzásegítette ehhez őt.

Nem volt könnyű az elmúlt egy-két év Nagy Melanie számára, de már most remekül érzi magát és a dolgai is jól haladnak. Erről a Borsnak nyilatkozott G.w.M exe, aki úgy érzi, eljött az ő ideje.

Azt hiszem, a válás nagyban hozzásegített ahhoz, hogy most itt lehessek, és megvalósítsam az álmaimat. Persze, akad így is nehézség bőven, de büszkén mondhatom, hogy egyedülálló édesanyaként eddig minden akadályt sikerült leküzdenem

– kezdte a lapnak Melanie, aki hamarosan megnyitja a szépségszalonját a barátnőjével közösen, de egy saját műsort is indít a tévében, ami régi vágya volt.

A Tükröm, tükröm egy átalakítós műsor lesz, melyben hétről-hétre segítünk a hölgyeknek abban, hogy megtaláljuk a stílusuknak és a koruknak megfelelő megjelenést

– mondta Nagy Melanie a műsorról, ahol egy komplett szépségcsapat áll majd a jelentkezők rendelkezésére, akik azt szeretnék majd megmutatni a műsor résztvevőinek, hogy nem kell túlzásokba esni ahhoz, hogy valaki szépnek érezze magát. A természetességre törekszenek majd, az eleganciát és letisztultságot fogják képviselni a csapattal, akik ugyanazok, akik a szépségszalon alkalmazottai is. A tervek szerint az első adás május végén kerül képernyőre.