Debrecen Hotels

Saját felelősségére ment haza a kórházból Schobert Norbi

  2021 szept 04 / #debrecen
Google ads
Google ads

Saját felelősségére hazament a kórházból Schobert Norbi, hogy megünnepelje a 19. házassági évfordulóját Rékával.

Schobert Norbi augusztus 26-án rosszul lett a reggeli futása után. Enyhe lefolyású sztrókja volt, a kórházban megműtötték. Most azonban elhagyhatta a kórházat, de csak saját felelősségére. A fitneszguru elmondta, Réka miatt döntött így:

Saját felelősségemre hétvégére ki lettem engedve. Egy oka van: most lesz a 19. házassági évfordulónk, ezt mindenképp úgy akarom megélni, ahogy meg tudom… és ezt együtt szeretném megélni.

Norbi hamarosan újra munkához is lát, de nem fogja úgy hajtani magát, mint korábban, naponta csak egy feladatra fog ezentúl koncentrálni.

Lehet, hogy egy egészség-példakép voltam huszonöt éve, csak hát eltelt huszonöt év. Én meg ötven elmúltam, eltekintettem attól is, hogy eleve egy rossz szívbillentyűvel születtem. Csak a feladataimmal foglalkoztam. Meg kell tanulnom befelé nézni, gondolkodni. Nekem ez egy intő jel, visszahúzódom, visszaveszek a feladatokból, a terhelésből, és megkísérlek csak a pozitív dolgokra koncentrálni

– idézi a fitneszguru szavait a Bors. Norbi a sztrókja után úgy látja, felesleges azon idegesíteni magát, amit úgysem tud megoldani. A legfontosabb, hogy békében haza tudjon érni a családjához. Schobert Norbi az étkezésre és a mozgásra nagyon odafigyel, ezentúl a lelkére is oda fog.