Debrecen Hotels

Rúzsa Magdi énekli a 2022-es férfi kézilabda Eb hivatalos dalát

  2021 okt 05 / #debrecen
Google ads
Google ads

Rúzsa Magdi énekli a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság hivatalos dalát, ami a Fight címet viseli.

Az énekesnő nagyon meghatódott, hogy őt kérték fel egy ilyen nagyszabású esemény dalának megírására és eléneklésére. A hivatalos, angol nyelvű, Fight című dalt hamarosan a nagyközönség is megismerheti.

A Máté Péter-díjas, kétszeres Fonogram- és Artisjus-díjas énekesnő a Borsnak nyilatkozva elmondta:

Nagy megtiszteltetésnek éltem meg a felkérést, hiszen nem minden nap ír az ember dalt egy ekkora sporteseményre. Szakos Krisztiánnal szereztük ezt a dalt is, mint a többi jellegzetes Magdi slágert. A célunk az volt, hogy egy olyan dal szülessen, amit egyébként is rádiókba szánnánk. Az, hogy közben még egy ilyen jelentős esemény himnusza is lesz, csak hab a tortán.

A dal írása közben folyamatosan a nagy mérkőzések hangulatát idézték maguk elé a művészek, ezt az érzést próbálták átültetni a dalba. Rúzsa Magdi nagyon bízik abban, hogy olyan dalt alkottak, amit majd rengetegen énekelhetnek együtt. A Fight című hivatalos dalt novemberben ismerheti meg a nagyközönség.

Az Európa-bajnokság 100 nap múlva, 2022. január 13-án kezdődik Budapesten, Szegeden és Debrecenben, ezenkívül Kassán és Pozsonyban is lesznek mérkőzések. A versenyen összesen 24 ország vesz részt.

Fotó: Facebook