Debrecen Hotels

Ruhafogassal verte és a padlón is rugdosta főbérlőnőjét Debrecenben – lezárult a nyomozás

  2019 Júl 17 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya önbíráskodás bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a gyanúsítottal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2018. november 28-án tett bejelentést egy nő a rendőrségre arról, hogy az albérlője bántalmazta őt. A járőrök és a nyomozók a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést végeztek és tanúkat hallgattak meg. A bűnügyi osztály munkatársai beazonosították a támadót és 2018. december 6-án Debrecenben, a Csapó utcában elfogták.

A nyomozók előállították a 27 éves férfit a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2018. december 7-én elrendelt.

Sz. Gyula a megalapozott gyanú szerint egy jogos vagy jogosnak vélt tartozás miatt, egy vastárggyal többször fejen vágta főbérlőjét, majd amikor a nő a földre esett, megrúgta és egy ruhafogassal is többször fejen ütötte. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.