Debrecen Hotels

Rugdosódott és kővel dobálózott egy terepjárós Debrecenben – ki tud róla valamit?

  2018 jún 01 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást egy ismeretlen járművezetővel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. május 29-én 15 óra 30 perc körül Debrecenben, a Patay István utcában közlekedett egy férfi az általa vezetett Toyota típusú személyautóval, amikor az egyirányú utcában arra lett figyelmes, hogy egy fehér színű terepjáró jön vele szemben. A férfi lehúzódott az úttest szélére, azért hogy az a szabálytalan gépjármű elférjen, azonban annak vezetője, valamint utasa szitkozódni kezdett. A vita egészen addig fajult, hogy a terepjáró utasa kiszállt és a Toyotába belerúgott, majd felvett egy követ és nekidobta a gépkocsinak. Ezt követően a terepjáró vezetője és utasa elmentek a helyszínről.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség tanúk jelentkezését várja személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán, vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.