Debrecen Hotels

Rózsa György 70 évesen újra becsajozott

  2018 Sze 28 / #debrecen
Google ads
Google ads

Rózsa György újra szerelmes. A televíziós legenda úgy érzi, a szomorú évek után végre boldog időszak következik az életében, hiszen párkapcsolatban él, és barátaival is olyan helyekre utazik, ahová már régóta vágyott.

A műsorvezető a Lokálnak nyilatkozott a párkapcsolatáról.

Nagyon friss a dolog, többet egyelőre nem is szeretnék elárulni róla. Mindenesetre azt remélem, hogy néhány szomorú év után örömteli időszak veszi kezdetét – mesélt boldogan a műsorvezető a Lokálnak. A televíziós legenda most sokat utazik, idén nyáron ráadásul olyan tájakra jutott el, ahová régóta vágyott.

– Van egy baráti társaságom, amellyel minden héten egyszer nagy pingpongcsatákat vívunk és közösen utazgatunk. A nyáron több fantasztikus helyre is eljutottunk. Először Skóciában jártunk megcsodálni a vadregényes tájakat, ódon várakat, kastélyokat. Na jó, hát a leghíresebb whiskylepárlókba is benéztünk egy kis kóstolóra… Két hete pedig Salzburg, a berchtesgadeni Sasfészek, a chiemseei „kis Versailles” és a salzburgi tavak volt az útirány. A következő úti célunk Erdély lesz, ugyanis anyai ágon egy patinás erdélyi családból származom. Mindenképpen szeretném felkeresni az Inczédy család zeberniki ősi várának romjait, Kolozsváron pedig a híres református kollégiumot, amelynek egykoron az egyik ősöm az igazgatója volt – mondta Gyuri, aki 70 éves létére remek formában van, de elmondása szerint van rajta néhány pluszkiló, amitől szeretne megszabadulni.

(Lokál)