Debrecen Hotels

Romániában folytatódott a tavaszi motoros felkészítés

  2019 ápr 14 / #debrecen
Google ads
Google ads

A romániai Bihor Megyei Rendőrfelügyelőség és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködésének célja a partiumi motorosok biztonságos közlekedésre történő felkészítése volt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága és “A Közlekedés Biztonságáért” Alapítvány 2019. április 13-án részt vett a Bihor Megyei Rendőrfelügyelőség, a helyi motoros klubok, valamint az egyik legnagyobb helyi járműkereskedés által szervezett tavaszi szezonnyitón. A közös megrendezést az is indokolta, hogy egyre több partiumi motoros dönt úgy, hogy Magyarországon is hódol szenvedélyének.

A rossz idő ellenére több mint 200 motoros látogatott el a rendezvényre, amelyen a vezetéstechnikai tudásuk felfrissítésén túl elsősegélynyújtás-bemutató, valamint szakmai konzultációk is várták a résztvevőket. A program ideje alatt a helyszínen lehetett jelentkezni az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Balesetmegelőzési Bizottság által 2019. május 4-én szombaton a Hungaroringen tartandó „MotoFest 2019” elnevezésű rendezvényre is.

A tavaszi motoros-felkészítők a következő hetekben Hajdú-Bihar megyében folytatódnak tovább, hogy minél több kétkerekű járművezetőnek lehetősége legyen a biztonságos közlekedéshez szükséges ismeretek elsajátításához.