Debrecen Hotels

Rászoruló debreceni családokon segített a kedvezményes ételrendelési szolgáltatásokat kínáló VisitMe

  2022 jan 13 / #debrecen
Google ads
Google ads

A kedvezményes ételrendelési szolgáltatásokat kínáló debreceni VisitMe felajánlásának köszönhetően a Debreceni Karitatív Testület tartósélelmiszer-csomagokat juttat el rászoruló három- vagy többgyermekes családokhoz. 

A testület elnöke, Rózsahegyiné Juhász Éva, valamint a cég képviselői, Johnny Issaq, a VisitMe tulajdonosa, ügyvezetője és George Issaq manager 2022. január 13-án látogattak meg egy segítendő családot. Amint azt Johnny Issaq a helyszínen elmondta, a segítségnyújtás a VisitMe alapgondolata volt, így kezdettől fogva hozzátartozik üzleti filozófiájukhoz. Ennek jegyében évente segítenek intézményeknek, alapítványoknak, jótékonysági szervezeteknek is. Idén azért esett a választásuk a Debreceni Karitatív Testületre, mert egyik munkatársuk ajánlotta figyelmükbe, hogy a testület nagyon sok családnak segít. Johnny Issaq örömét fejezte ki, hogy adományuk felhasználásával a testület közel 50 rászoruló családnak tud tartós élelmiszereket – például étolajat, rizst – tartalmazó csomagokat összeállítani. A cég a jövőben is folytatni kívánja karitatív tevékenységét.

Rózsahegyiné Juhász Éva, a Debreceni Karitatív Testület elnöke szerint elismerés számukra, hogy munkájuk a civil szervezetek, gazdasági társaságok, magánszemélyek számára garancia arra, hogy a felajánlott támogatások a testületen keresztül jó helyre jutnak el. Az adományozási aktivitás főleg az adventi időszakban, de most már az év többi hónapjában is jellemző. Míg 2020-ban 6.500, 2021-ben már közel 10.000 segélycsomagot tudott a testület összeállítani többek közt jelentős hús- és hústermék, pizza, tartós élelmiszer, pékáru és melegétel-adományok révén. 

Volt olyan gazdasági társaság, amely 2020-as, 10 millió forint értékű adományát 2021-ben megduplázta. Köszönet illet minden olyan adományozót, aki akár a Debreceni Karitatív Testületen, akár más jótékonysági szervezeteken keresztül segíti a rászorulókat, s köszönet illeti ezeknek a szervezeteknek a munkatársait, önkénteseit is, akik közreműködnek ebben a tevékenységben – hangsúlyozta Rózsahegyiné Juhász Éva. 

A Debreceni Karitatív Testület képviselői január 13-án még egy másik többgyermekes családhoz is eljuttattak tartósélelmiszer-csomagot.