Debrecen Hotels

Rablás Derecskén

  2018 Már 31 / #debrecen
Google ads
Google ads

A helyi rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást egy debreceni férfival szemben.

A gyanúsított 2018. március 30-án 0 óra 30 perc körül Derecskén, az utcán együtt sétált alkalmi ismerősével, akinek belenyúlt a nadrágja zsebébe és értékek után kutatott.

A férfi ezt észrevette, megragadta az elkövető csuklóját és számon kérte őt. A támadó ekkor a sértettet ököllel megütötte, amelyet követően a férfi a földre esett. Az agresszív férfi rugdosni kezdte a földön fekvő sértettet, akitől elvette a táskáját, majd a helyszínről elmenekült.

Az esetről történt bejelentést követően a Derecskei Rendőrőrs munkatársai adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként rövid időn belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A rendőrök a debreceni lakost derecskei tartózkodási helyén elfogták és a helyi rendőrőrsre előállították.

A nyomozók a 24 éves S. Zsoltot kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására. A nála tartott házkutatás során a rendőrök megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított hátitáskát.