Debrecen Hotels

Puzsér Róbert mindenkit beperel

  2021 júl 14 / #debrecen
Google ads
Google ads

Sokan félreértették Puzsér Róbertet, aki a Sznobjektív legutóbbi adásában arról beszélt, a tíz legbűzlőbb magyar ügy egyike, hogy Vágó István a Legyen Ön is milliomos!-ban úgy tett, mintha minden kérdésre tudná a választ.

A kommentelők nem értik, hogy mondhatott ilyet, hiszen ettől jóval durvább esetekről volt szó a műsorban és rengetegen támadták őt emiatt. Puzsér megelégelte a kommentelők beszólásait és úgy döntött, mindenkit beperel, aki betegséggel gyanúsítja. Ahogy Facebook oldalán írja:

El nem tudtam képzelni, hogy Vágó Istvánon meg a nyugdíjas szektáján kívül bárki komolyan veszi majd, hogy a kvízprofesszor hazudozása szerintem egy bűzlőbb ügy, mint a Fenyő-gyilkosság – csakhogy sok felhasználó a saját felületeimen is a Vágó Istvánra való beteges rácsavarodásom jelét olvasta ki ebből a viccnek szánt gesztusból.

Mindenkit megnyugtatok: rendesen szedem a gyógyszereimet, a szemernyi megmaradt józan eszemért pedig hősies harcot vívunk a terapeutámmal. Nem adom fel: ha Gyurcsány Ferenc alkoholistából absztinens lett, én is lehetek neurotikusból ép ember. Jó példából érdemes tanulni, úgyhogy mindenkit beperelek, aki betegséggel gyanúsít, Vágó Istvánnak pedig írásba adom, hogy bár a televíziós tevékenysége kártékony volt, de ezzel még a hazai médiabűnözők százas listájára se férne fel protekció nélkül.

A műsor nézői számára abszolút nem volt egyértelmű, hogy Puzsér viccel. Szerintük valahogy jeleznie kellett volna, hogy Vágó István ügye “kakukktojás”, nem több egy puszta poénnál. A műsort itt lehet visszanézni, döntse el mindenki, mennyire gondolta komolyan Puzsér, amit mondott.