Debrecen Hotels

Programokkal, bemutatókkal várja az érdeklődőket a rendőrség a Mihály-napin

  2018 okt 06 / #debrecen
Google ads
Google ads

Az őszi Mihály-napi országos kirakodóvásár 2018. október 6-án 9 órakor nyitotta meg kapuit az érdeklődők számára. Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a megnyitót követően a társszervek képviselőivel közösen megnézte a rendőrség, a katonaság, a büntetés-végrehajtás és a katasztrófavédelem standjainál kiállított eszközöket, bemutatókat.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság több szakterületen szolgáló munkatársa várja a rendőri munka, illetve a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

A Cívis Közterületi Támogató Alosztály jóvoltából megtekinthetőek a rendőrség fegyverzeti felszerelései. A bűnmegelőzési osztály munkatársai hasznos vagyonvédelmi és az áldozattá válás elkerülésére szolgáló tanácsokkal látják el az odalátogatókat, akiknek lehetősége nyílik kerékpárjaikat a „Bikesafe” vagyonvédelmi programban regisztrálni.

A programokat a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága KRESZ teszttel és „részeg szemüveggel” is színesíti, valamint hasznos baleset-megelőzési tanácsokat adnak.

A határvadász-képzés iránt érdeklődők a vásárban találkozhatnak a megyei rendőr-főkapitányság toborzócsoportjával is. A rendőrök a jelentkezés és a képzés feltételeiről tájékoztatják az érdeklődőket, akik a hivatással kapcsolatos kérdéseikre is választ kapnak. A konkrét elhatározás esetén jelentkezési egységcsomagot is átadnak a toborzók, amelyet a jelentkező később kitöltve be tud adni a rendőrségre.

A határvadász-képzéssel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének munkatársaihoz, valamint a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.