Debrecen Hotels

Profi időgazdálkodóvá válhatnak az édesanyák – Debrecenben is lesz ingyenes tréning

  2018 dec 20 / #debrecen
Google ads
Google ads

Az Imami Egyesület az országban 6 helyszínen ingyenes időgazdálkodási tréninggel segíti az édesanyákat a munka és a családi élet összehangolásában, melyre 2019. január 14-ig lehet jelentkezni.

A karácsony közeledtével egyre sokasodnak a szülői teendők, a munka, házimunka, bevásárlás, gyermekek ellátása ilyenkor még több terhet ró a családokra.

Az Imami Egyesület 2016-ban országos felmérést végzett: a válaszadó közel 1,5 ezer szülő 77%-a számolt be arról, hogy problémát jelent számára az állandó időhiány, a különböző szerepek összehangolása.

Sokan érzik úgy, hogy az állandóan rohanás és kapkodás mellett 48 óra is kevés lenne a feladatok elvégzésére, a legfontosabbakra – a családra, a gyerekekre, a társra, hobbira – pedig alig jut idő.

 

A 6 helyszínen –  Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen, Pécs, Kaposvár –   megvalósuló női időgazdálkodási tréning résztvevői gyakorlati segítséget kapnak a munkahelyi feladataik és a velük szemben támasztott magánéleti elvárások összeegyeztetéséhez, szülőkre szabott időgazdálkodási technikák megismerésével.

A képzések megtartására a női időgazdálkodás neves szakértőjét, Vidi Rita gondolkodásmód tanácsadót és motivációs trénert kérték fel, akinek ” Hagyd a dagad ruhát másra!” címmel jelent meg könyve a női időgazdálkodásról.

Vidi Rita tanácsai az ünnepek előtti nagy rohamra

  • Legyen lista mindenről – hová kell menni, mikor kell menni, mit kell venni, mit kell vinni, így nem marad ki semmi.
  • Ha valami mégis kimarad és az utolsó pillanatban kell rohanni, legyen összekötve egy kávézással, sétával a karácsonyi vásárban, hogy legyen egy kis extra hangulata.
  • A házimunka mindenkit megvár. Nyugalom, senki nem fogja észrevenni a porcicákat a sarokban.
  • Sokan akarják az ünnepek alatt kipihenni magukat, de ha már előtte is sikerül időben lefeküdni és eleget aludni, akkor több minőségi időt tudunk eltölteni a szeretteinkkel.

Az ingyenes képzésekre 2019. január 14-ig lehet jelentkezni az alábbi linken:

http://imami.hu/orszagos-hirek/nyerj-idot-az-imamival-legyen-tobb-idod-szeretteidre-es-magadra

 

A képzések az Imami Egyesület szervezésében, a Nemzeti Együttműködési Alap, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Miniszterelnökség támogatásával valósulnak meg.