Debrecen Hotels

Péniszt karcoltak Széphalmi Juliska autójára

  2023 jan 11 / #debrecen
Google ads
Google ads

A táncművész és barátja autóját is megrongálták. Széphalmi Juliska megtette a feljelentést az ügyben.

Trágár szavakat és péniszt ábrázoló obszcén rajzokat karcolt valaki Juliska és az egyik barátja autójára – írja a Blikk. A Madách Színház művésze az Instagram-oldalán mutatta meg az “alkotásokat”, majd a lapnak is elmesélte, hogyan történhetett az eset.

Egyik nap egy kedves barátom átjött hozzám, majd nálam is aludt. Ezután reggel arra lettünk figyelmesek, hogy az autója tele van karcolva obszcén szavakkal és rajzokkal. Mivel fekete az autó, nagyon látványos ez, konkrétan kínos most ezzel járnia. Nagyon dühít ez az eset, és biztos vagyok abban, hogy ez egy magánéleti bosszú, amit féltékenység hajthat

– mondta Széphalmi Juliska, aki nem érti, miért volt szükség erre a kicsinyes rongálásra, mert már április óta nem él párkapcsolatban. Bár nem tudja, pontosan ki tette ezeket, abban viszont biztos, hogy ugyanaz az elkövető. Már feljelentést is tett a rendőrségen. Egyelőre ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást, és most arra várnak, hogy a rendőrség behívja és kikérdezze őket.

Az autókban keletkezett kár nagy, az ő autójában nagyjából 250 ezer forint, mert azon kevesebb a firka, a barátja autója viszont hemzseg a rajzoktól és feliratoktól, neki akár 400 ezer forintba is kerülhet, hogy eltüntesse a rongálást.

Széphalmi Juliska az alábbi felvételeken mutatta meg közösségi oldalán, hogy milyen ocsmány szavakat karcoltak az ő fehér, és a barátja fekete autójába:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Széphalmi Júlia (@juliska_official) által megosztott bejegyzés