Parkoló autót lopott el Váncsodon, nem jutott messzire

2019.02.26

A berettyóújfalui rendőrök 20 perc alatt elfogták azt a férfit, aki egy ingatlan előtt parkoló autót tulajdonított el Váncsodról.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2019. február 25-én 14 órakor arról, hogy váncsodi háza előtt parkoló autóját valaki ellopta. A rendőrök a helyszínre mentek és adatgyűjtést végeztek, majd a Hajdú-Bihar Megyei Tevékenység-irányítási Központ az összes szolgálatban lévő járőrt tájékoztatta a lopott autó típusáról, színéről és rendszámáról. A gyors, összehangolt információátadásnak köszönhetően, az egyenruhások Berettyóújfalu, Dózsa György utcában meglátták az autót és intézkedés alá vonták. A 20 éves férfit elfogták az egyenruhások és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A váncsodi lakos elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta a rendőröknek, hogy csak kocsikázni szeretett volna.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

az eredeti hír itt elérhető