Debrecen Hotels

Parkoló autónak ütközött Debrecenben, balhé lett belőle

  2019 Júl 08 / #debrecen
Google ads
Google ads

A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya bűnügyi számon büntetőeljárást folytat közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint egy nő közlekedett 2019. június 29-én 20 óra körül ismeretlen típusú személygépkocsijával Debrecenben, a Borz utcában, amikor nekiütközött egy parkoló Hondának. A sofőr megállt, azonban a parkoló autó tulajdonosa, valamint a nő férfi utasa vitatkozni kezdett. A szóváltás egészen dulakodásig fajult, majd a nő és utasa beültek az autójukba és elhajtottak a helyszínről.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri az eset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.