Debrecen Hotels

Párbeszédre hívja a CSIP a pedagógusokat

  2023 jan 12 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Csokonai Színház az új évben is kiemelt figyelmet fordít a Debrecenben és környékén dolgozó pedagógusokkal való párbeszédre és közvetlen kapcsolatra – olvasható a színház közleménylében. 2023. január 20-án 15 órától a Csokonai Fórumba várják azokat az általános iskolai pedagógusokat, illetve pedagógiai asszisztenseket, akiket érdekel a Csokonai Ifjúsági Program (CSIP), és szívesen beszélgetnének a színházi nevelési előadásokat, drámaórákat és feldolgozó foglalkozásokat tartó drámapedagógus szakemberekkel – írják.

A program két részből áll: az érdeklődők először a CSIP munkatársainak vezetésével megtekinthetik a Csokonai Fórum 2022 augusztusában átadott új épületét, majd kötetlen beszélgetésen vehetnek részt, melyen többek között a színházi nevelés előnyeiről és a Csokonai Ifjúsági Program által nyújtott lehetőségekről tájékozódhatnak.

A programon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött: a jelentkezők a varga.nikolett@csokonaiszinhaz.hu címen jelezhetik részvételi szándékukat.